DETALL DE LA NOTICIA

Tres esportistes del CV Xàtiva convocats amb les seleccions nacionals

Noticia de: CV Xàtiva

Del: 22/03/2017

Categoria: GENERAL

Ampliar foto


VERSIÓN EN CASTELLANO MÁS ADELANTE

Crònica setmanal equips base: tres esportistes del Club voleibol Xàtiva convocats a Seleccions Nacionals: Victor Micó Baldrés i Borja Cuquerella Gilabert en la Selecció Espanyola sub17 i Guillem Garcia Roca convidat a la de voley platja.

La Real Federació Espanyola de Voleibol i el seleccionador nacional júnior Ricardo Maldonado ha convocat a 16 jugadors, per a preparar la classificació per al Campionat d'Europa Sub17, entre els que es troben Victor Micó i Borja Cuquerella, que quedaran concentrats entre el 30 de març i l'11 d'abril.
Els dotze convocats finals disputaran el Preeuropeu, que se celebrarà també a Palència entre els dies 12 al 15 d'abril, contra els equips de Dinamarca i Holanda (Grup D). El conjunt que resulte vencedor dels dos partits accedirà directament al Campionat d'Europa que se celebrarà a Turquia del 3 a l'11 de juliol de 2017.  

Per la seua banda Guillem García Roca ha rebut la invitació de la Real Federació Espanyola en el Centre Internacional de VoleyPlaya en Lorca per a la supervisió de jugadors que permetran constituir la parella de voleyplaya que representarà a Espanya en els Jocs Olímpics de la Joventut 2018, que es disputaran en Buenos Aires (Argentina) per a esportistes de 15 a 18 anys. El jugador xativí ja va acudir del 10 al 12 de març de 2017, ara ha tornat a ser convidat del 8 a l'11 d'abril de 2017.

Crònica equips base del club Voleibol Xàtiva i pròxima jornada
Els equips cadets. Els xics del Xàtiva Voleibol van disputar un autèntic partidas a pesar de la derrota per 2-3 enfront de l'Elx Salesians, en un partit a cinc sets amb parcials de 25-19/21-25/25-21/21-25/17-19 amb un quint set que es va escapar per la mínima. Els d'Arturo Bellver han obtingut la classificació per a disputar la final autonòmica a quatre de la Comunitat Valenciana dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Pròxima jornada

Les xiques de la lliga nacional Ysabel Mora Xàtiva reben a casa al CD Mintonette Almeria el Dissabte a les 19:00H, si guanyen es proclamaren Campiones de Lliga.

 

VERSIÓN EN CASTELLANO


Crónica semanal equipos base: tres deportistas del Club voleibol Xàtiva convocados a Selecciones Nacionales: Victor Mico Baldres y Borja Cuquerella Gilabert en la Selección Española sub17 y Guillem Garcia Roca invitado a la de voley playa.

La Real Federación Española de Voleibol y el seleccionador nacional junior Ricardo Maldonado ha convocado a 16 jugadores, para preparar la clasificación para el Campeonato de Europa Sub17, entre los que se encuentran Victor Mico y Borja Cuquerella, que quedarán concentrados entre el 30 de marzo y el 11 de abril.
Los doce convocados finales disputarán el Preeuropeo, que se celebrará también en Palencia entre los días 12 al 15 de abril, contra los equipos de Dinamarca y Holanda (Grupo D). El conjunto que resulte vencedor de los encuentros accederá directamente al Campeonato de Europa que se celebrará en Turquía del 3 al 11 de julio de 2017.  

Por su parte Guillem García Roca ha recibido la invitación de la Real Federación Española en el Centro Internacional de VoleyPlaya en Lorca para la supervisión de jugadores que permitirán constituir la pareja de voleyplaya que representará a España en los Juegos Olímpicos de la Juventud 2018, que se disputarán en Buenos Aires (Argentina) para deportistas de 15 a 18 años. El jugador setabense ya acudió del 10 al 12 de marzo de 2017, ahora ha vuelto a ser invitado del 8 al 11 de abril de 2017.

Crónica equipos base del club Voleibol Xàtiva y próxima jornada
Los equipos cadetes. Los chicos del Xativa Voleibol disputaron un autentico partidazo pese a la derrota por 2-3 frente al Elche Salesianos, en un partido a cinco sets con parciales de 25-19/21-25/25-21/21-25/17-19 con un quinto set que se escapó por la mínima. Los de Arturo Bellver han obtenido la clasificación para disputar la final autonómica a cuatro de la Comunidad Valenciana dentro de los Juegos Deportivos de la Comunidad Valenciana.
Próxima jornada

Las chicas de la liga nacional Ysabel Mora Xativa reciben en casa al CD Mintonette Almería el Sábado a las 19:00H, si ganan se proclamaran Campeonas de Liga.

 

Comparteix en: Comparteix la notícia en FACEBOOK  Comparteix la notícia en TWITTER